Kompakt

Uppdaterad

Vad är SvD Kompakt?

SvD Kompakt är en gratis nyhetstjänst som ger dig koll på de viktigaste nyheterna, lästips från internationella medier och ett urval upplåsta artiklar från Svenska Dagbladet. SvD Kompakts redaktörer, Nichlas, Matilda och Ellen, guidar dig genom nyhetsdagen och sammanfattar snabbt läget för dig. Om du skulle behöva en paus från nyhetsrapporteringen så innehåller ditt flöde alltid något oväntat och intressant. 


Hur gör jag för att läsa SvD Kompakt?

För dig som signat upp dig på SvD Kompakt så kommer du direkt till innehållet när du loggar in i SvD-appen eller går in på svd.se/kompakt. Kom ihåg att aktivera notiser i appen så missar du inga viktiga artiklar från SvD Kompakt. 


För dig med en betald SvD-prenumeration (exkl.söndag) eller Superpaketet så har du full tillgång till allt innehåll från SvD på sajten där du  navigerar via meny eller länkar i tjänsten mellan SvD Kompakt och vanliga SvD. Du behöver inte beställa SvD Kompakt separat.


Eftersom man kan gå mellan SvD Kompakt och SvD så visar betalvägg vilket innehåll som förutsätter en betald SvD-prenumeration. 

Hur går man mellan SvD kompakt och vanliga SvD?

När man läser inne på webbversionen på svd.se/kompakt så  finns knappar tillbaka till svd.se. 


Beställa och avsluta gratisprenumerationen

Du signar upp på svd.se/kompakt. Din gratisprenumeration syns på svd.se/minsida där du loggar in med ditt Schibsted-konto. Där kan du också avsluta prenumerationen.


Om du inte önskar mail från oss

För att avsäga dig erbjudanden behöver du gå till https://www.svd.se/minsida/integritet klicka på Erbjudanden och Marknadsföring och sedan kan du bocka ur alternativen som visas eller de du inte önskar.

Du kan också avregistrera dig från framtida e-postmeddelanden genom att klicka på länken i sidfoten på de mail som vi skickar ut. Som kund har du alltid möjlighet att avregistrera dig från våra utskick om du inte önskar dem.


Kontakta SvD Kompakt

Om du vill komma i kontakt med Kompaktredaktionen så kan du skicka e-post till kompakt@svd.se

warning Created with Sketch.